ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣ
ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΟ
ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ

Είσαι ένα μοναδικό άτομο με τα δικά σου χαρακτηριστικά προσωπικότητας – μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά σού δίνουν τη δυνατότητα να επιτύχεις σπουδαία πράγματα στη ζωή, ενώ άλλα μπορεί να σε περιορίζουν και στην ουσία να καταπνίγουν το πραγματικό σου δυναμικό.

Η προσωπικότητά σου καθορίζει τη μελλοντική σου επιτυχία και ευτυχία. Η Ανάλυση Ικανοτήτων Οξφόρδης έχει ωφελήσει εκατομμύρια ανθρώπους από το 1960. Είναι το μοναδικό τεστ που παρέχει μετρήσιμη, επακριβή ανάλυση, που ακολουθείται από προσωπική συμβούλευση με πρακτικές συστάσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου με βάση τα αποτελέσματά σου. Τα αποτελέσματα της Ανάλυσης Ικανοτήτων Οξφόρδης θα σου αποκαλύψουν τη γνώμη σου για εσένα.

Πληροφορίες Απορρήτου
Οι πληροφορίες σας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους σκοπούς της διαχείρισης του παρόντος τεστ προσωπικότητας και της αξιολόγησης. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Scientology. Οι πληροφορίες σας δεν θα πουληθούν ποτέ ούτε θα δοθούν με άλλο τρόπο σε τρίτους. Αν οποιαδήποτε στιγμή δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε πλέον email από εμάς, απλά χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο που παρέχεται στο κάτω μέρος του μηνύματος. Μπορείτε ελεύθερα να επανεξετάσετε την Πολιτική Απορρήτου μας για περαιτέρω λεπτομέρειες.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ

Στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας έχουμε διδαχθεί να πιστεύουμε ότι η προσωπικότητα είναι ένα γενετικό γνώρισμα που δεν γίνεται να αλλάξει και το οποίο πρέπει απλώς «να το αποδεχτούμε». Αυτό, απλά, δεν είναι αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να αλλάξεις την προσωπικότητά σου και να γίνεις μια πολύ καλύτερη, πιο ευτυχισμένη εκδοχή του εαυτού σου που αντιμετωπίζει και κατακτά τις προκλήσεις της ζωής με γνώση και ευκολία – ο αληθινός εαυτός σου.

  • Βρες τις περιοχές της ζωής σου με τις οποίες έχεις πρόβλημα και ανακάλυψε το επίπεδο της ευτυχίας σου, της αυτοπεποίθησής σου, της σταθερότητάς σου και ακόμα περισσότερα.
  • Ανακάλυψε πώς η προσωπικότητά σου καθορίζει την ικανότητά σου να χειρίζεσαι τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.
  • Μάθε ποια είναι τα δυνατά σου σημεία και πώς να τα αυξήσεις έτσι ώστε να μπορείς να επιτύχεις περισσότερα πράγματα στη ζωή.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

1

Βήμα 1: ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ

Η Ανάλυση Ικανοτήτων Οξφόρδης προσδιορίζει τα δέκα κύρια χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου, τα οποία επηρεάζουν όλο σου το μέλλον.

Είναι μια τεκμηριωμένη, επιστημονική ανάλυση που προέρχεται από τις απαντήσεις σου. Είναι η γνώμη σου για εσένα. Χρειάζεται κανείς περίπου μία ώρα για να το συμπληρώσει.

2

Βήμα 2: ΛΑΒΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΥ

Μόλις ολοκληρώσεις το τεστ, η ανάλυση προσωπικότητάς σου δημιουργείται και εμφανίζεται. Αυτό συμβαίνει σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Δείχνει τα δυνατά σου σημεία και τις αδυναμίες σου, ποια χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου να αξιοποιήσεις και ποια χρειάζονται βοήθεια.

3

Βήμα 3: ΣΥΜΒΟYΛΕΥΣΗ

Παρόλο που το γράφημα με την ανάλυση δείχνει ξεχωριστά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, η αλληλοσυσχέτιση μεταξύ των χαρακτηριστικών αυτών είναι αυτή που παρέχει τη γενικότερη εικόνα της προσωπικότητάς σου.

Επομένως, παρέχουμε μια δωρεάν συμβούλευση για να σου προσφέρουμε μια λεπτομερή αξιολόγηση της ανάλυσης της προσωπικότητάς σου με ένα από τα καταρτισμένα μας μέλη.

Σε αυτή την προσωπική συνέντευξη, θα αποκτήσεις καλύτερη κατανόηση των δυνατών σημείων και των αδυναμιών της προσωπικότητάς σου και θα καθορίσεις την προτεινόμενη πορεία για να έχεις γρήγορη επιτυχία που διαρκεί.


ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΟΞΦΟΡΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ (OCA) ΜΟΝΑΔΙΚΟ;

Δεν υπάρχει άλλο τεστ ή ανάλυση προσωπικότητας που να σου δίνει αποτελέσματα και πρακτικές λύσεις.

Μπορείς να είσαι πιο ικανός, πιο επιτυχημένος και πιο ευτυχισμένος από ό,τι φανταζόσουν ποτέ ότι ήταν δυνατόν, όταν μάθεις ποια είναι τα κύρια σημεία της προσωπικότητάς σου. Ανακαλύπτοντας ποια χαρακτηριστικά είναι ωφέλιμα για τη ζωή σου και ποια χρειάζονται βελτίωση, μπορείς να κάνεις τα ζωτικά βήματα που χρειάζεσαι για να ενδυναμώσεις τα δυνατά σου σημεία και να ξεπεράσεις τις αδυναμίες σου.

Το τεστ καθώς και η συμβούλευση είναι ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς καμία δέσμευση.

Πολλοί άνθρωποι που κάνουν τα προτεινόμενα μαθήματα έχουν μια αισθητή βελτίωση στο διάγραμμα προσωπικότητάς τους και στο αποτέλεσμα του τεστ νοημοσύνης τους (IQ).

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

ΕΦΕΡΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΩΣ

«Η Ανάλυση Ικανοτήτων Οξφόρδης έφερε στο φως πολλές απαντήσεις για μένα. Απαντήσεις που έψαχνα πάντα. Μου φαινόταν τόσο απλό που αναρωτιόμουν: “Είναι πραγματικά τόσο εύκολο;”. Πραγματικά είναι!». – Ντέιβιντ

ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ

«Με αυτά που έμαθα, μπόρεσα να έχω επιτυχία στον τομέα μου, στη δουλειά μου, και οφείλω να ομολογήσω ότι με βοήθησαν πολύ να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο». – Ντανιέλα

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

«Ήμουν πολύ ανασφαλής και αναρωτιόμουν γιατί δεν μπορούσα να πετύχω πράγματα στη ζωή. Τώρα έχω πολύ μεγάλη βεβαιότητα. Μπορώ να τα πηγαίνω καλύτερα με τους ανθρώπους και μπορώ επίσης να τους βοηθάω καλύτερα. Τώρα γνωρίζω τον εαυτό μου!» – Σίνθια

ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ

«Η γυναίκα μου κι εγώ τα πηγαίνουμε εκπληκτικά. Η καθημερινότητά μας είναι σκέτη απόλαυση. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορούμε να χειριστούμε τώρα». – Σον