ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣ
ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΟ

ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ

Ο δείκτης νοημοσύνης σου, η προσωπικότητα και η ικανότητά σου, καθορίζουν τη μελλοντική σου επιτυχία και ευτυχία. Το Τεστ Οξφόρδης για την Ανάλυση Ικανοτήτων έχει ωφελήσει εκατομμύρια ανθρώπους από το 1960. Είναι το μοναδικό τεστ του είδος του που παρέχει μετρήσιμη ακριβή ανάλυση, που ακολουθείται από προσωπική συμβούλευση με πρακτικές συστάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και με βάση τα αποτελέσματά σας.

Είσαι ένα μοναδικό άτομο με τα δικά σου χαρακτηριστικά προσωπικότητας – μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά σου δίνουν τη δυνατότητα να επιτύχεις σπουδαία πράγματα στη ζωή και οι άλλοι μπορεί να φαίνεται σα να σε κρατάνε πίσω και τελικά να καταπνίγουν όλο το δυναμικό σου.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Βήμα 1: ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΕΣΤ

Το Τεστ Οξφόρδης για την Ανάλυση Ικανοτήτων (OCA) προσδιορίζει τα 10 ζωτικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας που επηρεάζουν ολόκληρο το μέλλον σας. Χρειάζεται περίπου μία ώρα για να συμπληρωθεί. Μπορείτε να πάρετε το τεστ στο σπίτι, να το συμπληρώσετε στο διαδίκτυο ή στην πλησιέστερη Εκκλησία της Σαηεντολογίας.

Βήμα 2: ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ

Ελάτε στην πλησιέστερη Εκκλησία της Σαηεντολογίας για να λάβετε τα αποτελέσματα και την αξιολόγηση του τεστ.

Βήμα 3: ΣΥΜΒΟYΛΕΥΣΗ

Σας παρέχουμε μια δωρεάν προσωπική συμβούλευση από έναν εκπαιδευμένο σύμβουλο ο οποίος κάνει μια λεπτομερή ανάλυση των αποτελεσμάτων σας. Θα πετύχετε μία καλύτερη κατανόηση των προτερημάτων της προσωπικότητάς σας και των τυχόν αδυναμιών σας, καθορίζοντας επακριβώς την ενδεικνυόμενη πορεία για γρήγορη και διαρκή επιτυχία.


ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΟΞΦΟΡΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ (OCA) ΜΟΝΑΔΙΚΟ;

Κανένα άλλο τεστ ανάλυσης προσωπικότητας δεν σας δίνει και τα δύο – αποτελέσματα και πρακτικές λύσεις.

Μπορείτε να είστε πιο ικανός, επιτυχημένος και πιο ευτυχισμένος απ’ ό,τι πιστεύατε ποτέ ότι είναι δυνατό, μόλις προσδιορίσετε τους βασικούς τομείς της προσωπικότητάς σας. Ανακαλύπτοντας ποια είναι τα γενικά χαρακτηριστικά που ωφελούν τη ζωή σας και ποια χρειάζονται βελτίωση, μπορείτε στη συνέχεια να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα για να ενισχύσετε τις δυνάμεις σας και να ξεπεράσετε τις αδυναμίες σας.

Επιπλέον το Τεστ Οξφόρδης για την Ανάλυση Ικανοτήτων και η εν συνεχεία συμβούλευση είναι μια δωρεάν υπηρεσία για το κοινό, χωρίς περαιτέρω υποχρέωση.

Πολλοί άνθρωποι που ακολουθούν τα προτεινόμενα μαθήματα βιώνουν αισθητή βελτίωση στο διάγραμμα προσωπικότητάς τους και στο αποτέλεσμα του τεστ για τον δείκτη νοημοσύνης (IQ).

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ

Τον περισσότερο καιρό της ζωής μας, έχουμε διδαχτεί να πιστεύουμε ότι η προσωπικότητα είναι ένα γενετικό γνώρισμα που δεν μπορεί να αλλάξει, και ότι δεν θα πρέπει κάποιος να «ασχοληθεί με το θέμα». Αυτό απλά δεν είναι αλήθεια. Το γεγονός είναι ότι μπορείς να αλλάξεις την προσωπικότητά σου και να γίνεις μία πολύ καλύτερη, ευτυχισμένη έκδοση του εαυτού σου που αντιμετωπίζει και κατακτά τις προκλήσεις της ζωής με ευκολία και γνώση – ο αληθινός εαυτός σου.

  • Βρείτε τις προβληματικές περιοχές της ζωής σας και ανακαλύψτε το δικό σας επίπεδο ευτυχίας, αυτοπεποίθησης, σταθερότητας και ακόμη περισσότερα.
  • Ανακαλύψτε πώς η προσωπικότητά σας καθορίζει την ικανότητά σας να χειρίζεστε τις σχέσεις.
  • Γνωρίστε τις δυνάμεις σας και πώς να τις αυξήσετε, έτσι ώστε να μπορείτε να επιτύχετε περισσότερα πράγματα στη ζωή.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

«Βρήκα πολλές απαντήσεις τις οποίες έψαχνα για πολύ καιρό, αλλά και κάποιες που δε γνώριζα ότι τις έψαχνα – απλώς εμφανίστηκαν. Μου φαινόταν σχεδόν τόσο απλό, που σκέφτηκα, "Είναι πραγματικά τόσο εύκολο;" Πραγματικά είναι!». – Ντέιβιντ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ

«Με ό, τι έμαθα κατάφερα να πετύχω στον τομέα μου, στη δουλειά μου, και έχω να πω ότι πραγματικά με βοήθησε να υλοποιήσω τα όνειρά μου, και να το κάνω αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο». – Ντανιέλα

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ

«Ήμουν πολύ ανασφαλής και αναρωτιόμουν γιατί δεν μπορούσα να πετύχω πράγματα στη ζωή. Τώρα έχω πολλή βεβαιότητα. Συναναστρέφομαι καλύτερα με τους ανθρώπους και μπορώ να τους βοηθάω με καλύτερους τρόπους. Τώρα γνωρίζω τον εαυτό μου!» – Σύνθια

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ

«Είμαι πάρα πολύ περιθωριακός και ανατρεπτικός τύπος. Τώρα η συναναστροφή μου με τους ανθρώπους είναι εξαιρετικά καλύτερη. Η γυναίκα μου κι' εγώ τα πηγαίνουμε καταπληκτικά. Η καθημερινή ζωή είναι μία ευχαρίστηση. Δεν υπάρχει τίποτα που να φαίνεται ότι δεν μπορούμε να χειριστούμε τώρα». – Σόουν